БЪДИ ЗДРАВ (Be Healthy)

63.19лв.

Новият детски продукт на Vision - (Be Healthy ) - Бъди Здрав от линията Lifepac Junior, ефективно използва енергията на Витамин С и знаменития продукт на пчеловъдството - прополис, за предотвратяване на авитаминозата и укрепване на имунната система на детето. Предназначен за деца до 16 години и възрастни.

Основни ингридиенти:

Витамин С - Антиоксидант, който защитава клетъчната мембрана на клетките от увреждане. Предотвратява авитаминозата, активизира възстановителните процеси в тъканите, способства усвоението на калция и желязото, помага организма да се бори с инфекцията, подържа силите на организма при физически и умствени натоварвания.

Прополис - натурално вещество (пчелно лепило), което се добива от смолистите вещества на цъфтящите растения. Неговите бактерицидни и защитни свойства са уникални - пчелите го използват за защита от вируси и бактерии.

Прополисът съдържа 11 съединения на флавоноидите и повече от 40 биологически активни вещества: смоли, ефирни масла, минерални вещества, Вит.В1, Вит.В2, Вит.Е, Вит.С и Вит.РР. Способства повишаването на устойчивостта на организма към различни инфекции, психоемоционални и физически натоварвания, бързо зарастване на рани.

Дъвчещи таблетки с вкус на лимон и портокал. 

за повече информация


Прибави в Кошницата:

  • Модел: 46
  • 10 в наличност
  • Производител: Arkopharma Ltd. - France


Този продукт е прибавен към нашия каталог Tuesday 18 November, 2008.

Вашият IP адрес: 3.227.2.109
Copyright © 2003-2006 E Store.